Du er her

Lederskap

Menigheten 24/7 ledes av pastor som er Per Ivar Winnæss, som sammen med sin ektefelle, Valentina, står i spissen som pastorpar. Per Ivar Winnæss er grunnlegger av menigheten.

Pastorparets nærmeste medarbeidere er lederrådet som består av forkynnere og ledere som har et klart ansvar i menighetens daglige ledelse og hyrdetilsyn.

Formelt har også menigheten et styre bestående av pastorparet og to personer som velges av menighetens årsmøte.

Utover dette finnes livsgruppeledere og avdelingsledere for de ulike arbeidsgrener, og innen de forskjellige avdelingsområder gjør de mange frivillige og trofaste medarbeidere det mulig for menigheten å drive sitt omfattende arbeide.

Les også:

Menighetens historie

Menigheten ble først grunnlagt den 11. oktober 2009, men vi har en historie tilbake til 1996 gjennom Hellig Ånds møter (Holy Ghost revival) på Flesseberg gård.  I 1997 fikk Per Ivar Winnæss et kall om å gjenopprette den profetiske tjenesten i Norge. Dette gjorde at vi også begynte å arrangere profetiske seminarer som hadde fokus på å utruste den enkelte troende i å høre Guds stemme og søke nådegavene og især det å tale profetisk.

Om Brølende Lam profetiske tjeneste

Brølende lam er et profetisk/kreativt ressurssenter for vekkelse og reformasjon for hele Kristi kropp. Vi ønsker å være til inspirasjon og oppmuntring for menigheten for å fullføre misjonsbefalingen. Gjennom Utrustningssenteret 24/7 har vi startet Profetisktv.no.

Lederskap

Menigheten 24/7 ledes av pastor som er Per Ivar Winnæss, som sammen med sin ektefelle, Valentina, står i spissen som pastorpar. Per Ivar Winnæss er grunnlegger av menigheten.