Du er her

Program første halvår 2020

Kjære venner!

Vi ønsker dere et strålende godt nytt år! Vi er kommet godt i gang med det nye året og har akkurat gjennomført en herlig profetisk nyttårsamling. Det var så oppmuntrende å ha deltagere fra både Finnmark, Trøndelag, Hordaland, Agder, Telemark og videre fra Buskerud, Oslo & Akershus, samt flere besøkende fra Østfold. Mange ble oppmuntret, trøstet og styrket for et nytt år.

Denne helgen har Menigheten «Bønn, Bibel og Fastehelg 2020», før vi så går i gang med BL Expo i Porsgrunn neste onsdag. Videre blir det i februar BL Expo Alta og Kautokeino, i Finnmark, samt at evangelisering i Drammen by kommer i gang onsdag om 14 dager.

Jeg er så takknemlig for alt hva vi har fått oppleve i 2019. Det har vært en åndelig festreise, hvor samhandlingen med dere alle som har tatt del på BL Expo team-turer, Qara modulen og i menighetens evangeliserings- arbeide i Drammen og på gudstjenesten har knyttet oss enda mer sammen.

Vi kjenner på en enhet og sterke kjærlighetsbånd som vi ønsker å videreutvikle for dette året. Vi har store forventninger til 2020 og ikke minst til hva Herren skal gjøre gjennom ny Qara modul med 25 elever, sommerskolen med 30 deltagere og evangeliseringen i Drammen og BL Expo.

Hver søndag har vi gudstjeneste på Flesseberg gård kl16:00, med profetisk lovsang og bønn kl15:00. Den første søndag i måneden, har vi «supersøndag», hvor vi begynner med fellesskap rundt grillen, kl12:00. Hver enkelt tar med seg grillmat eller niste. Den tredje søndag i måneden har vi drømmetydningssamling som Inger leder kl12:30 i menigheten, før gudstjenesten. Videre har vi satt opp en onsdag i måneden for evangelisering i Drammen (Maya kommer tilbake til eventuelle flere onsdager og lørdager etterhvert)

I tillegg har vi husgrupper i Østfold, Oslo, Drammen, Øvre Eiker og Porsgrunn. Hver enkelt husgruppe har sitt eget preg og samles på ulike ukedager og har ulik frekvens.

Ordet for 2020: https://www.youtube.com/watch?v=rG0yl36vL7s

Program i Menigheten 24/7, første halvår 2020:

Søndag 16 februar Vitnemøte som Valentina og Gerd har ansvar for (Per Ivar med team, Inger, Jon Ole, Sylvi, Gideon og Øystein er på BL Expo Finnmark, i Alta og Kautokeino)

Lørdag 22 februar Evangelisering i Drammen, vi samles på Bragernes torg kl13:00

Søndag 23 februar Inger underviser kl12:30 «Drømmetydningssamling» (familien Winnæss er på vinterferie)

1 mars Supersøndag, vi starter kl12:00 med grilling og kos ute og holder evangelisk vitnemøte fra kl16:00

Onsdag 4 mars Evangelisering i Drammen, vi samles hos Anna kl18:00

Søndag 8 mars Per Ivar forkynner

Søndag 15 mars Inger forkynner kl12:30 «Drømmetydningssamling»

Lørdag 21 mars Evangelisering i Drammen, vi samles på Bragernes torg kl13:00

Søndag 22 mars Per Ivar forkynner

Søndag 29 mars Per Ivar forkynner